Förundran

Människan har fått den gudomlig förmågan att skapa och skapandet tar sig olika uttryck. Vårt skapande har dock sina begränsningar och det blir särskilt tydligt när det gäller vår oförmåga att skapa liv.

Gång på gång blir jag så fascinerad över livet, det är så vackert, så mångfasetterat och så häpnadsväckande. När livet strömmar mot oss kan det uppstå en känsla av förtröstan. Sådana upplevelser sammanfattar jag i ordet FÖRUNDRAN.

Livet i naturen har fascinerat mig ända sedan jag var ett litet barn. Naturupplevelser går inte fånga i bilder, men bilder kan återkalla minnen och skapa en längtan efter nya upplevelser. De kan också påminna oss om skapelsens skönhet in i minsta detalj. Kameran får ofta följa med mig ut i naturen, för den kan hjälpa mig att spara minnen från viktiga stunder.

Bilder kan leda vidare till förundran och locka fram ett TACK till skaparen. En del av mina bilder finns under fliken "Förundran - Calle". Under de andra flikarna finns bilder som andra tagit och som jag fått tillåtelse att lägga ut på snidadtro.se.

Klicka på respektive bild för att få den större.

Förundran över det som bilden lyfter fram är i detta sammanhang viktigare än bildkvaliteten.